Late For Spring

verse 1

I don't remember exactly where we lost eachother
But this pavement remembers every step we make
This capital is changing so rapidly I'm always late
I was late to see your face behind the closing doors of a train

chorus

I'm late for spring
And it comes at midnight...
I was late for spring
Which came this midnight

verse 2

I do remember exactly where we first met eachother
Repressed square of freedom is hidden now under grey paving slabs
Unavoidable shifts are happening now in the subtle world
Sometimes mountains even greet, but two lovers will never meet

25.04.2019


Рецензии