Взеленсько-синична соната

Мелодію я із семи нот
вгадаю, лиш музика заграє.
А я з шести,  а я з п’яти…
Як на кофейній гущі всяк гадає.

Я знижу газ на двадцять п’ять!
А я понижу аж удвічі!!
А третій вже – на п’ятдесят;
Плює наступний: я – утричі!!!

А тільки вибори пройдуть,
то депутати всі по норах.
Із крові злато віділлють
і все розмістять по офшорах.

Зеленський ж славу розпустив,
що він корупцію здолає.
Що на Донбасі буде мир,
що «офшористів» обкарнає!

Ви на дільницю лем прийдіть,
віддайте голос свій за мене.
Тоді в лайні не будем скніть,
прищучим разом всіх «рошенів».

Прийшов на вибори народ,
і вибрав він «Слугу народу».
Це ж політичний хоровод,
Що увійшов в нас ниньки в моду.

Газ подешевшав на нуль-два,
а ціни лізуть вверх зверх норми.
Такі ото у на дива,
іх обіцянки – для проформи.

            Синиця славу розпустила,
            Що хоче море запалить,
            Що море буцімто згорить, -
            Така, бач, є у неї сила.

Так депутати обіцяють,
що можуть путь нам обновить,
що буде діло в них горіть,
а потім лише…загрібають.

        І пруть усе: он те не так!
        От сяду править, - буде смак!
А как друзья вы не садитесь,
а в музыканты не годитесь.

Тож як ви друзі не сідайте,
у вас одне, хоч щось нам дайте.
Ви в головному тут уперті, -
Любим путьом народ обдерти.

P.S. Пройшло 28 років, як Україна, держава наша,була об’явлена вами незалежною. Але… «А воз и ныне там». Незалежними стали ви, депутати, депутати народні, незалежними стали від свого українського народу.
16.06.2019 р.


Рецензии