Черешня

Цвіте черешня, голос плаче,
Земля чорніє в передчасі
з новими віхами побачень,
і з синяви стинають журавлі.

Гієнським сміхом в преісподній
Застиглий насміхається кістяк.
І святих свят напередодні,
Сивим оком світиться маяк.

Амінь…пробачень буде тьма!
А може серце заніміло?
О, Боже, проклята війна,
Коли скінчитися посміє?


Рецензии