getting over you

my brave old world has died
behind the broken glass
i don't miss it at all
it's not what this song has
i do not even care,
while blinding star is set
and at my winter coat
all snows are being swept

at least until the spring
invent this calm anew
and maybe then i will
be getting over you

the shame has disappeared
to have myself exposed
it's possible to drown
oneself in wine and fault
and if it will be so
and if there will be sense
to bury all this jazz
for never ending years

and start inside my mind
this parser, mean but true
and for some half an hour
i will get over you

and lustful hunger has
turned into noise and buzz
its spiteful spark i didn't
blow out all at once
let it torment the flesh
let it destroy the sleep
i should've know this
this was my vow to keep

how sweetly heat will grip
and burn and turn you blue
and all i really need
is getting over you



Вяча Елисеев
Переболеть

Мой прежний мир притих за треснутым стеклом
Меня туда не прёт, да я и не о том
Да я и ни при чём когда слепит звезда
И под моё пальто сметает все снега

Хотя бы до весны изобрести покой
И, может быть, тогда переболеть тобой

Куда-то делся стыд разоблачить себя
Возможно, за вином виной убить меня
И если станет так и если будет прок
Похоронить всю блажь на неизвестный срок

И завести внутри анализатор злой
И хоть на полчаса переболеть тобой

А похотливый глад оборотится в гул
Ехидную искру его я не задул
Пускай коробит плоть, пускай мешает спать
Ведь я об этом знал. О, я не мог не знать

Как сводит зубы всласть, опустошая, зной
И всё что нужно мне - переболеть тобой


Рецензии