Заграй

Заграй,музиченько,заграй,
Заграй  благаю лиш про щастя,
Заграй і зовсім не вгавай,
Хоч навіть втома тобі здасться.

Заграй,музиченько,заграй,
Як водограй навесні грає.
Ані на хвильку не змовкай
Про те,що серце ще чекає.

Заграй,музиченько,заграй
Про те,як в щасті все купатись.
Та веселіш бо вигравай,
Щоб раз й назавжди закохатись.

Заграй,музиченько,заграй.
Хай лине пісня всюди-всюди.
Ти грай ,музико,не чекай –
Кохання й щастя завжди буде.

Заграй,музиченько,заграй
Нехай відлуння розійдеться.
Заграй про щастя й земний рай,
Й щаслива доля усміхнеться.

15.09.2019 р.


Рецензии