Предатели

Росія! Росія! – Кримчани кричали. 
 - Прийди, порятуй нас, бо ми вже в печалі! 

Донбас і Луганськ, чи тоді ви вже знали,
Яку за вас ціну страшну «заламали»?

А ви ж, України єдиної діти!
Чи маєте привід сьогодні радіти?

Чи може підрізані коротко крила?
Могили загиблих вам очі відкрили?

Чи може, затуркані, вірите свято,
Що матінка ваша - Росія багата?

Ви зрадили нас, українців завзятих, -
Це все, що я можу сьогодні сказати!

Листопад 2015


Рецензии