материки прекращали соитие

если
удобное
мало
развития
брокер
открытие
кинул
крым
искал
новые
двери
в запитие
и прогибал
мостом
спину
материки
прекращали
соитие
и лишь
тянули
резину

милобыватель
читал
патерик
и разбивал
лоб
поклонами
знало
величие
массу
улик
против
аскезы
с гормонами
и отдавался
гармонии
тик
нервно
красиво
с иконами
люд
поднимался
с колен
и почитал
с забобонами
душеспасительный
плен


Рецензии