***

Вот и опять пишу тебе письмо,
И на душе так грустно, одиноко,
С тобою мы не виделись уж столько,
Что я опять пишу тебе письмо.

Я по тебе скучаю очень часто,
И тяжело, когда невижусь я с тобой,
Невыносима боль в груди порой,
Что по тебе скучаю очень часто.

Я засыпаю с мыслью о тебе,
И просыпаюсь, о тебе мечтая,
Наверное, судьба моя такая,
Чтоб засыпая, думать о тебе.

Чарівний голос твій і дотик твоїх вуст,
Мене вражають і мені сподобні,
Неначе камінці підводні
Чарівний голос твій і дотик твоїх вуст.

Я обійму тебе і ніжно пригорнуся,
Щоб чути подих твій і твого серця стук.
Щоб бути поряд і не розтискаючи щоб рук,
Я обійму тебе і ніжно пригорнуся.


Рецензии