ЧУЖI

. . . . . . . . . . .
Є тільки одна розвага:
Цідити, мов каву, ніч.


Жиго Олександр.
________________

Цідити удвох, звичайно,
Дивитися в небо і …
Зітхати убік, потайно,
І кутатись в мовчанні.

Підморгують зорі в небі,
Суфлює ліхтар – пора!
І вечір нам радить – треба
Забути гіркоти зрад.

Снують поміж нами тіні
І шепчуться за плечем,
І  жовте вино осіннє
П’янить, на губах пече.

Ми випили ніч, мов каву,
Та гірко в моїй душі –
Як жаль, що це все забава.
Ми були і є – чужі…

 Вересень 2019р.


Рецензии
Милесенька кава лірична

Миклош Форма   20.01.2020 23:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.