The work process for an artist

The work process for an artist ...
It is healing for the whole body with heart and soul ...
God has created artists to help people ....
To arouse erotic healthy in a positive way ..
Art is antivirus against evil ...
  And nothing else !!!
What modern anti-art tries !!!
They try to come up with their stupid ideas ...
There are ideas of scary provocations ...
Provocation should be positive for human health ..

I painted 500 paintings and gave away most ...
For an artist the most important thing is to have eternal conversation ...
Conversation with viewer ...
The paintings must act in the world.

An artist works with his own portrait ...
How does an artist research facial expressions ...
The real artist loves people ...
So as an artist he loves himself too ...
Artist must be ambitious ....
Like a soldier dreaming of becoming an admiral

Рабочий процесс для художника ...
Это исцеление для всего тела сердцем и душой ...
Бог создал художников, чтобы помочь людям ....
Чтобы вызвать эротическое здоровье в позитивном ключе.
Искусство это антивирус против зла ...
  И больше ничего !!!
Что пытается современный анти-арт !!!
Они пытаются выдвинуть свои глупые идеи ...
Есть идеи страшных провокаций ...
Провокация должна быть позитивной для здоровья человека.
Я нарисовал 500 картин и отдал больше всего ...
Для художника важнее всего иметь вечный разговор ...
Разговор со зрителем ...
Картины должны действовать в мире.
Художник работает со своим портретом ...
Как художник изучает выражения лица ...
Настоящий художник любит людей ...
Так как художник, он тоже любит себя ...
Художник должен быть амбициозным ....
Как солдат, мечтающий стать адмиралом…

Arbeidsprosessen for en kunstner ...
Det er helbredelse for hele kroppen med hjerte og sjel ...
Gud har skapt kunstnere for ; hjelpe mennesker....
Til ; vekke erotiske sunne p; en positiv m;te..
Kunst er antivirus mot ondskap ...
 Og ikke noe annet !!!
Det som moderne anti-kunst pr;ver !!!
De pr;ver ; legge frem sine dumme ideer...
Det er ideer om skumle provokasjoner ...
Provokasjon skal v;re positiv for menneskers helse ..

Jeg malte 500 malerier og ga bort det meste ...
For en kunstner det viktigste ; ha evig samtale...
Samtale med betrakter...
Maleriene m; handle i verden.

En kunstner jobber med sitt eget portrett ...
Hvordan forsker kunstner p; ansiktsuttrykk ...
Den virkelige artisten elsker mennesker ...
S; som kunstner elsker han seg ogs; ...
Kunstner skal v;re ambisi;z....
Slik som en soldat dr;mmer ; bli en admiral

13.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии