хiба я знаю

хіба я знаю,
чи може бути досить того,
щоб лише молитись,
напевне жити слід усім,
як справжнім людям,
то й горя менше в нашу днину,
то спокою та щастю
в серці, повному любові,
жити,
я в це вірю

17.48, 22.09
14.09.2019


Рецензии