Iнколи вистачае лиш музики

Iнколи вистачає лиш музики,
Щоб забути образ твiй  невломивий.
нIколи застебнути на всi прихованi гудзики
Спогади,що витiкають з кожної похмурої днини...

Загориться i тлiє до пiзньої осенi
Слово,у гнiвi кинуте навздогiн.
Скосяться,як трава посеред поля обрАзи зношенi,
I безперервно лунатиме ехом глухий стогIн

А коли замете хурделиця
всi непроханi почуття
Шлях слiдами червноними встелиться
I за ними знайду тебе я


Рецензии