Моя любов

Моя любов… вона неначе птах,
Якому лиш літати і літати,
Їй б неба синь і крил такий розмах,
Щоб цілу Землю ними обійняти.

Моя любов… вона неначе мед,
Трохи солодка – зовсім не приторна,
Пірнеш до дна і їй не буде меж –
Вона ж така в житті є неповторна.

Моя любов… немов гірський кришталь,
Такий крихкий, немов сльоза прозорий,
Не зрань її, не полиши печаль,
Її зачарували дивні зорі.

Моя любов… ти серцем промовляй
Щодня, щоночі, щохвилини,
Себе в житті ти людям роздавай,
На теє місце знов нова прилине.

28.06.19


Рецензии