***

Я помилилася,знов віє буревій,
І на мої красиві, ніжні квіти,
Знов суне градом із подій,
Весна минула,а за  нею літо!
Вже осінь заглядає у вікно,
І хай невпинно швидко час збігає,
Я з радістю крокую кожен день,
І в щасті кожен день я проживаю!


Рецензии