Пiсня кохання

У звуках бандури я чую твій голос
Мов спів солов’я на світанку в гаю
І тихо підшіптує стомлений колос
У шелесті вітру надію твою.

Твій голос – це пісня, що світом лунає,
Торкається ніжно тендітних сердець,
Зневірені душі теплом зігріває
Даруючи долі щасливий вінець.

Та пісня кохання світами хай лине
На щастя, на долю, на дальші роки.
І в серці моїм хай собі припочине
Лишивши кохання в мені навіки.

27.11.17


Рецензии