Днюха

Ще один рік життя минув,
Їх лік давно я вже забув...

І в дзеркало я не дивлюсь,
Бо, боронь Бога, ще жахнусь...

Думаю в сні, і наяву -
Для чого взагалі живу?

Мабуть, щоби в усій красі,
Цей світ залишить, не як всі,   

Пройти пошвидше ту дорогу,
Що приведе без мук до Бога...

14-09-19.
17-01-20.


Рецензии