А б ль душив удавкою навколо серця

А біль душив удавкою навколо серця,
Розкрив обійми і не відпускав,
Я птахою хотіла звитись в небо,
А він все до землі мене вертав!

Я марила світанком і ночами,
У  сні я обіймала знов тебе,
Життя, воно крокує поруч з нами,
Немає в смутку забуття!


Рецензии