А вчора зорепади впали з неба

А вчора зорепади впали з неба,
І стало темно,тільки в висоті,
Кружляла мрія, що була на небі,
Та впала вмить, на крапельки роси!

Кришталь дзвенів, і голосили птахи
А в висоту не треба, там лиш біль,
Що краплями роси війнув на мене,
Коли вуста шептали, ти лиш мій!

Хай буде так, і вічності не треба,
Я сльози лляла на семи вітрах,
Ми розлучилися, можливо так і треба,
Щоб щастя сяяло моїх очах!


Рецензии