Чужий

Я не родивсь іще, я хочу жити,
Мені життя ти збережи,
Не винен я, що в цьому світі
Вже зайвим став і не кажи,

Що я нікому не потрібний,
Мене ніхто тут не хотів,
Я так спішив у рідні стіни,
До найрідніших – до батьків.

Чом в тата губи позмовкали,
Чом рідна мати не зове,
Чи почуття, яким займались,
У вас є мертве – не живе.

Хотів для вас я рідним стати,
Сказати вам святі слова,
Найперше мама, потім тато,
Та в серці в вас не кров – вода.

То ж ви загляньте в душі свої,
Відкрийте їх усім вітрам,
Щоб з крил надії і любові
Розвіять світом весь ваш хлам.

Почуйте голос мій благальний –
В житті ми разом всі будем,
Ніхто не буде третій зайвий
І в щасті мирно заживем.

Пусті слова, мене не чують,
Ніхто мене не захистить,
Ні рідна мама, ані тато,
А я так хочу далі жить.

Раз так, в житті одна дорога,
До вбивць, прошу тебе, не йди,
Не будь матусю й грішницею в Бога –
Мене ти лише народи.

26.05.08


Рецензии