***

Пензлем душі малюю вірші,
Спочинь, не спіши, думок побільша,
У предранковий час всюди тиша,
Життя без прикрас дерев не колише.

Радісно так і в той же час лячно,
Богу покірна, за щедрість вдячна.
Кличе у бій відважний рядок,
Мов шаблі гострий, надійний клинок.


Рецензии