ранкова передосiнь

вигляда з долини сонце відпочиле,
пагорби строкатим виграЮть
у гаї,
у вінку яскравім квіти заплетЕні,
тЕпла днина нині,
і дівча щасливе
в ручаї пускає за водою трАви

07.07
14.09.2019
 


Рецензии