хочеш почути

ти хочеш почути мої слова вдячності за те,
що скільки про мене написав слів,
за те, що мене так нестямно любив,
звичайно, я тобі вдячна,
не зважаючи на весь той негатив,
що понадкусував мої найкращі дні неспокоєм, злістю,
ураження мною ж своєї душі,
такі умови створив
і ти,
і я,
але досить  — це мій не тільки підсвідомий,
але і свідомий вибір —
мати життя, де нема  зневаги,
що базується на пустому повітрі,
де нема втілених в слова вчинків,
що носіями
недоброго є.


Рецензии