An artist works with his own portrait

An artist works with his own portrait ...
How to research artist on facial expressions ...
The real artist loves people ...
So, as an artist, he loves himself too ...

Художник работает со своим портретом ...
Tак исследyeт художник по выражению лица ...
Настоящий художник любит людей ...
Так что, как художник, он тоже любит себя ...

En kunstner arbeider med egen portrett...
Slik forsker kunstner p; ansikts utrykke...
Den ekte kunstner er glad i mennesker...
Slik som kunstner er glad i seg selv ogs;...

13.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии