871. Я бажаю

        Моє місто Токмак,
        Таке рідне,до болю.
        Ти не можеш ніяк,
        Не вражати собою.

        Своїм людям завжди,
        Ти даруєш наснагу.
        Щоб жили без біди,
        Вірні рідному стягу.

        Люди гарні твої,
        Мріють,кріла щоб мати.
        Щоб могли скрізь вони,
        Всі,далеко літати.

        У далекі краї....
        Розлетілись мов птахи.
        Рідні,гарні мої,
        Щастя Вам бідолахи.

        Я бажаю тобі,
        Це,твої рідні діти,
        Не в сльозах та журбі,
        Всім,назад прилетіти.

        До своїх матерів,
        Та до рідної хати.
        Внесуть працю синів,
        Щоб тобі,розцвітати.


   


Рецензии