Хвойда хурделиця

Хвойда хурделиця поміж ніг в"ється,
Лізе в ширінку і хтиво сміється.
Сонце весняне сховала за хмари,
Білі, із снігу, блукають примари.

Скільки ж зима ще з нас буде знущатись?
Навіть коти почали матюкатись!
Стерво пухнасте, звідкіль ти взялось?
З сніговиком чом тобі не жилось?!

     17/03/2013


Рецензии