Маленькi радощi буття

Ментяра поганий з кущів виліз нишком,
Мій мерс тормознув і раденько підбіг.
До мене в віконце свою кочерижку
Прищаву засунув, як той носоріг.

Такий "беспредєл" мене дуже обурив.
З горлА коньячку прихилив я до дна.
Йому я на лоба приклеїв купюру
І гаркнув, ікнувши: " Не лапай майна!"

Мент мило всміхнувся, вклонився низенько,
І ручку поцьомав, пилючку змахнув.
Задкуючи, тренькав в штанці він тихенько,
І в кущики знову швиденько пірнув.

    31 березня 2010 року


Рецензии
Весела замальовка!!!

Про Это   27.06.2022 14:23     Заявить о нарушении