Нахурделить зима

Нахурделить зима, бiлi сни нашепоче,
Як пiр"їнку тендiтну на долонi вiзьме.
I рожевим, п"янким почуттям залоскоче,
Як дитя заколише, в тихий спiв загорне.

Снiгом вкриє твiй сум за нiч сива хурделиця.
На свiтанку в вiкно зазирне промiнь мрiй.
I кохання в життi твоїм знову оселиться, -
Ти його пригорни, поцiлунком зiгрiй.

    24 січня 2010 року


Рецензии