Сэлэм!

Кил монда дустым , ач ишеклэрен
Доньянын ямен кур, утыр яннарыма
Тик биш минутка,ал хэллэренне
Озын юлларга озатырга туры килде.

Сойлэ мина берез, пышылда колагыма
Матур тавышынны ишетмэм але тиздэн
Тыныч кузлэренэн, узем тынычланам бит
Бугеннэн жаныма син генэ житмисен.

Тошлэремдэ сине куреп соенэмен мин
Онытылмас чаклар мэнге бэйлэде безне
Искэ тошэ вакытлар бергэ булулары
Рэхмэтлемен сина, рэхмэтле Ходаема.

Сэлэм!Ач кузлэренне, кил яннарыма,
Кире очрашырга вакытлар килеп житте,
Соенэмен хаман куругэ сине,
Булырбыз мэнге бергэ, жибэрмэмен инде.
(2019)


Рецензии