Я чекаю

Я чекаю, чекаю, чекаю,
Ти прийди, ти прийди, ти прийди,
Ми знайдемо стежину до раю,
Де будемо лише я і лиш ти.

Ми підемо, підемо, підемо
Разом вдвох, разом вдвох, разом вдвох
І щастя своє віднайдемо
У казці яку створив колись Бог

Там все буде, все буде, все буде
Лиш для нас, лиш для нас, лиш для нас
Там ми біди і горе забудем,
Там ми стрінемо радісний час.

Ми зумієм, зумієм, зумієм
У житті, у житті, у житті,
У вірі, любові й надії
Своє щастя навік віднайти.

19.12.2017


Рецензии