Thank you for your friendship

Dear friends. Thank you for your friendship ...
I believe that good people are more in the world than rude people ...
I believe in the beauty of human action ...
I think it is friendship that has highlighted all artists ...
Friendship circle has created success ...
Artists succeeded in their artistic destiny ...
By kind friendship circle ...


Дорогие друзья Спасибо за вашу дружбу ...
Я считаю, что хороших людей больше в мире, чем грубых людей ...
Я верю в красоту человеческого действия ...
Я думаю, что это дружба, которая выдвинула на первый план всех художников ...
Круг дружбы создал успех ...
Художники преуспели в своей художественной судьбе ...
По кругу доброй дружбы ...

Kj;re venner. Tusen takk for vennskap...
Jeg tror p; at bra mennesker er mer i verden en frekke mennesker...
Jeg tror p; det vakre i mennesker handling...
Jeg tror at det er vennskap som har fremhevet alle kunstnere...
Vennskaps krets har skaper suksess...
Kunstnere ble vellykket i sin kunstnerisk skjebne...
Ved snile vennskaps kretsen...

12.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии