Часу плин

ЧАСУ ПЛИН

Де часу плин і хто його володар?
Чи може хтось бо часом кермувать?
Свого життя є кожен з нах господар…
Та жити,щоби час не гайнувать.

Де часу плин і де є його вимір?
Чому плине він так,немов вода?
Плинуть так дні,і ночі…й зими…
І часу плин не змінює хода.

Де часу плин і де його домівка?
Звідки йде плин й саме куди плине?
Він,наче та невидима лямівка,
Немов рядно невидиме…одне.

Де плину час і кому він підвласний?
Хто може ним,хоч як,покермувать?
Та хто б не був керманич,він – прекрасний,
То ж жити так,щоб час не гайнувать.

11.09.2019 р.


Рецензии