Заробiтчанка

Ти вже завтра далеко від’їдеш,
Заливши рідне село,
Де калини нема і не буде –
Там море, екзоти, тепло.

Полишиш тут маму і тата,
Полишиш тут рідних дітей,
Чекатимуть бабцю внучата
Притулитись до рідних грудей.

Ти не їдеш туди  відпочити,
Тебе посилає нужда,
Щоби трохи грошей заробити
І звести кінець до кінця.

Я буду молитись за тебе,
До тебе хай линуть думки,
Щоб були у житті оберегом
І розрадою від самоти.

Хай щасливою буде дорога,
В розлуці летять хутко дні,
Вертайся скоріш до порога
Де чекають всі рідні твої.

19.03.2019


Рецензии