Чарiвна усмiшка твоя

Ти усмішкою чарівною -
Мене колись приворожила,
Та, чомусь доля нас з тобою -
Навіки розлучила...

Коли я згадую про тебе -
То бачу усміх вуст твоїх,
Мабуть, серед зірок на небі -
Не зможу я знайти таких...

12-09-19.


Рецензии