Пiзня зустрiч

Давай зустрінемось під вечір,
Згадаєм молодості дні,
Я обійму тебе за плечі,
Верну ті ночі чарівні.

Коли по парку ми гуляли,
На лавочці сиділи вдвох,
Про все на світі розмовляли,
Було так тихо, без тривог.

У небі зорі миготіли,
Зсилали чари нам свої,
Тоді наївно так любили,
Були з тобою молоді.

В кафешці музика десь грала,
Магнітофон у ніч співав,
А ми з тобою танцювали
І нам ніхто не заважав.

Ми були вдвох у цьому світі,
Лиш зорі десь в височині,
Я говорив слова завітні
І ти так вірила мені.

Давно нема того артиста,
Який тоді для нас співав,
“Не буде без тебе щастя” –
Так він нам долю нагадав.

Давай зустрінемося знову,
Пройдемось парком ще хоч раз,
Згадаєм танець той, розмову
Й полинем в молодості час.

24.11.2018


Рецензии