Слова

Слова, слова… немов вода із крану,
Наплести можна тисячу міхів,
Вони завести можуть ув оману
І миттю облетіти тисячу світів.

Слова, слова… так ними ж можна вбити,
Завдати людям сльози, біди, горе
Та краще світ усім цей полюбити,
Хай же щастя й радість всіх людей огорне.

Слова, слова… такі прості і звичні,
Що їх вживаємо ми кожен день,
Із них римуєм твори поетичні
Вони в мелодії улюблених пісень.

Слова, слова… які ж вони пророчі,
Що б не сказали – збудеться колись.
Давайте ж мовить лиш про добрі речі,
На радість людям щоби у житті збулись.

10.02.2019


Рецензии