На крилах любовi

На крилах любові до тебе лечу
Щоночі, щодня, щохвилини,
Щоб знову зустріти усмішку твою
Найдорожчої в світі людини.

На крилах любові життя проплива
У святах та буднях тобою
І в синьому небі одвічна зоря
Осяває нам долю собою.

На крилах любові, де неба блакить,
Здолаю я гори і доли,
Прилину до тебе я лише на мить,
Щоб вже не покинуть ніколи.

22.11.06


Рецензии