Урок пения на якутском

Кынаттаах ырыалар

Ки;и хаайыыны о;орто
Кынатын о;остуон иннинэ,

Хааччаха ыллыыллар сордоохтор
Кынаттаах к;н;л ту;унан,

Хааччах иннигэр олорон
Кынаты билбэтэх дьоллоохтор,
Ыллыыллар хаачча;ы хайгааннар

Перевел с русского на якутский
Михаил Колесов


УРОК ПЕНИЯ

Человек
изобрел клетку
прежде
чем крылья

В клетках
поют крылатые
о свободе
полета

Перед клетками
поют бескрылые
о справедливости
клеток
.


Рецензии