Володар, а не гiсть

Кохання вік не обирає –
Бере в обійми будь-кого,
Воно єдине добре знає,
Знає обранця ж бо свого.

Воно бере в обійми міцно
Й не випускає просто так,
При нім все ніжно,феєрично…
Можливо,це від долі знак.

Кохання тим лиш володіє,
Хто прагне його володінь.
З коханням кожен молодіє,
В коханні є своя глибінь.

Кохання з кожним хоче бути,
Та ,як володар,а не гість.
Не кожен хоче це збагнути
Й приймає гостем,натомість.

12.09.2019 р.


Рецензии