Корнин

Корнин...корінням в мене ти проріс;
моя наснага і натхнення
Хвилює все -Ірпінь,ставки і ліс-
історія і сьогодення.
Чудовий ти в любую пору року,
сади дурманять на весні,
а восени милують наше око
багрянозолотаві кольорі.
Старезний млин вже похилився,
багато бачив на своїм віку,
сад панський з сумом подружився,
колись же у пригоді людям був.
Мій Корнин молодий і віковічний,
вже незабаром шість століть тобі,
живи і квітни,і зростай ти вічно
і бережи своїх ти доньок і синів!

Корнин,моя мала батьківщина.


Рецензии
Нет места прекраснее,где мы родились и выросли.
Посмотрела в интернете фотографии твоего Корнина,Валечка.
С любовью,Света!

Ветрана   13.09.2019 22:21     Заявить о нарушении
Да у нас красивые места.
Спасибо,Светик)

Левиа   10.11.2019 23:17   Заявить о нарушении