Дивись частенько в мо очi

Коли тебе не бачу довго,
чомусь хвилюєця душа
i я збираюся в дорогу,
складаю стрiчечки вiрша.

Склади повторюю я вголос,
запам*ятовую слова,
а думки в головi змололись
i думка виникла нова.

А я шукаю, що сказати
щоб ти повiрила менi
i не могла без мене спати,
я вибрав дiї захиснi.

Дивись частенько в мої очi,
пoбачиш там, що я кохаю
i це побачить, хто захоче.
Як ти не бачиш, я зiтхаю.
9.09.2019р.


Рецензии