Хай Бог благословить тебе, мiй сину

Хай Бог благословить тебе,мій сину,
Нехай тобі покаже вірний шлях.
Там,де ти є,думками до тя лину…
Нехай Господь веде тебе по всіх стежках.

Хай Мати Божа тримає у опіці,
Щоб ні на хвильку не залишився один.
Немає значення ти де й в якому віці –
На все життя я – мама,а ти – син.

Нехай Ісус в усьому помагає,
Бо ти без нього – просто сирота,
Хай ні на мить тебе не покидає,
Й з тобою буде Матінка Свята.

Хай Ангел все життя охороняє,
За руку хай дорогами веде,
Нехай тобі дорогу прокладає,
Й якщо впадеш – на наги хай зведе.

07.09.2019 р.


Рецензии