An unfinished sonnet about an unprecedented

An unfinished sonnet about an unprecedented

Give me back our poems of love.
By melody in your feelings, delight.
By dance, colorful than many of words
Excitement to life this, welcome!

And let sun shine brightly among
Your wonderful brightly draws
Where you outlined me with radiant brush
To love you forever and ever.




Незаконченный сонэт о небывалом

Верни мне стихи о нашей любви,
Обрадуй мелодией в чувствах своих.
Танцем, красочней множества слов,
Азарт к этой жизни приветствуй.

И ярко пусть светит солнце среди
Твоих удивительных ярких картин,
Где кистью лучистой меня очертила
Любить тебя целую вечность.


Рецензии