Про що мовчиш?

Про що мовчиш?Скажи мені,зізнайся,
Вилий душу,легше стане вмить.
Та не мовчи!..Кажи ж бо,не вагайся…
Скажи,нехай душа так не болить.

Про що мовчиш?Що змусило мовчати?
Що відбулось?Ну не мовчи!Скажи!
Я вірю,що ти маєш що сказати…
Як таємницю,у собі не бережи.

Про що мовчиш?Скажи,що наболіло,
Одразу стане легше на душі.
Ти душу вилий,серце щоб не мліло,
І сльози щоб не лились,мов дощі.

Про що мовчиш?Не рви мовчанням душу…
Благаю,мов на сповіді,скажи.
Може хоч так твій камінь з душі зрушу…
Вузол мовчання молю – РОЗВ'ЯЖИ!

06.09.2019 р.


Рецензии