Мусофир

Песню исполнил певец Узбекской эстрады
  РУИ ЗАМИН - ДИЛШОД


Согинч нима билай десангиз,
Калб тубини курай десангиз,
Кишдан ёзни сурай десангиз,
Бир мусофир булиб куринг сиз.

Юртнинг кадрин улардан суранг,
Ишкнинг дардин улардан суранг,
Такдир зарбин улардан суранг,
Бир мусофир булиб куринг сиз.

Мусофиринг асра Худойим,
Омон-эсон кайтсин илойим,
Кабул айла бу илтижойим,
Адашмасин йулидан доим.

Кечалари уйкуси кочар,
Хаёлидан не уйлар кечар,
Тушларида юртига учар,
Бир мусофир булиб куринг сиз.

Тоби кочиб ётар гохида,
Ким сурайди холин Ё Худо,
Ширин жонидан килмагин жудо,
Бир мусофир булиб куринг сиз.

Мусофиринг асра Худойим,
Омон-эсон кайтсин илойим,
Кабул айла бу илтижойим,
Адашмасин йулидан доим.

Автор слов: Мадина Хасан /2016/


Рецензии