What goals do you have for inspiration?

What goals do you have for inspiration?
Streaming response from you ...
Meet you in paradise ...
of love ....
Then we travel together to the cosmos of art ...

Какие у тебя цели для вдохновения?
Потоковый ответ от вас ...
Встретимся в раю ...
любви ....
Тогда мы путешествуем вместе в космос искусства ...

Quali obiettivi hai per l'ispirazione?
Streaming di risposta da parte tua ...
Ci vediamo in paradiso ...
d'amore ....
Quindi viaggiamo insieme nel cosmo dell'arte ...

Hvilken m;l har du for inspirasjon?
Str;mmer svar fra deg...
M;ter deg i paradis ...
av kj;rlighet....
Da reiser vi sammen til kosmos av kunst...

10.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии