Ширинтойим

Песню исполнил дуэт ОЙБЕК и НИГОРА


Аста-аста кадам ташлагин жоним болам,
Кулиб юр, кулсанг гар ёркинрок гузал олам!
Бу - Ойим! Бу - Адам! деганинг тинглаган дам,
Кандай Шукрона айтмайин айт Эгам?!

Шахдам-шахдам кадам ташла магрур углоним,
Инсон бул чинакам! Мард булгин пахлавоним.
Оилам кургони, юртимнинг бек султони -
Буюгим берган бахтим углоним!

Ширинтойим таваллуд кунинг бугун,
Энг сара совга-саломлар сен учун.
Онажонинг эркаси,Дадажонинг эртаси,
хаётимиз мазмунисан биз учун.

Эркатойим таваллуд кунинг бугун,
Шух садолар жаранглайди сен учун.
Бахтимиз келажаги - соглинг энг кераги,
Бу кушигимиз хадядир сен учун.

Жонажон, жон болам сузлари мехригиёх,
Ёлгизим, ягонам - нигохимдаги зиё!
Тахтли бул, бахтли бул! омон асрасин АЛЛОХ!
Сен билан мунаввар бу дунё!

Мехрибон жон углим кузларимнинг гавхари,
Бувисини, бувасини жажжигина эркаси.
Тугилганинг кунинг бугун, кувончга тула бу кун,
ЯБорлигимиз, бойлигимиз сен учун!

Ширинтойим таваллуд кунинг бугун,
Энг сара совга-саломлар сен учун.
Онажонинг эркаси,Дадажонинг эртаси,
хаётимиз мазмунисан биз учун.

Эркатойим таваллуд кунинг бугун,
Шух садолар жаранглайди сен учун.
Бахтимиз келажаги - соглинг энг кераги,
Бу кушигимиз хадядир сен учун.



Мадина Хасан /2017/


Рецензии