Каердасан

Песню исполнила певица узбекской эстрады
             РАЙХОН



Каердасан ёрим-ёримей,
Кийналар бу жоним-жонимей,
Юрагим уртанар ёмон-ёмоней.

Сенсиз бил бемазмун туну-кун,
Ранжитасан нечун, айт нечун?
Яшаяпман ахир сен учун.

Гуё вакт тухтаб колади булмасанг ёнимда
Кузларим рашкдан ёнади минг битта хаёлда.

Ким олади, ким олади дардларимни ё
Айлайман мен нолалару фарёд.
Ким булади, ким булади кузимга зиё?
Сенсиз кузларимга тор бу дунё.

Каердасан ёрим-ёримей,
Кийналар бу жоним-жонимей,
Юрагим уртанар ёмон-ёмоней.

Юрагим бир сени дейди айбимни излама,
Мехрингни кизганма энди, сабримни синама.

Ким олади, ким олади дардларимни ё
Айлайман мен нолалару фарёд.
Ким булади, ким булади кузимга зиё?
Сенсиз кузларимга тор бу дунё.

Каердасан ёрим-ёримей,
Кийналар бу жоним-жонимей,
Юрагим уртанар ёмон-ёмоней.

Автор слов: Мадина Хасан /2013/


Рецензии