Вольф Месiнг

Завмерла у чеканні зала   
На сцені:  сало – шоколад
І яблуком цибуля стала
Перець, то ніби мармелад
Такі дива, - очам не віриш
Думки в свідомості снують
А далі всі спостерігають
Як воду мовби вино п’ють
Ці дійства йдуть в однім процесі
Всі вражені, таке, - о ні!
Проводить все це сам Вольф Месінг
Дуже сподобалось мені!
10.09.2018р.


Рецензии