Вун туш себеб...

Мадни ахвар хана, йифен къужахда,
Хиялрихъ галаз зун ама жуван,тек.
Жагъатlа лугьузва рикlин бужахра,
Чи кайи ашкъидкай са гъвечlи цlверекl.

Къвекъвезва са-са югъ фейи йисара,
Рикlел хкунарни хьанва лап зайиф...
Гьикl ятlан... гьатзавач зи руьгь ясара-
Са фейи йикъарин къвезва заз гьайиф...

Аллагьдиз татуй хъел-вун хьанвай зи пlир,
Амма зи дердиниз хьанач вун запаб...
И ахвар хунин заз чир хьана къадир-
Чир хьана хьи,адан вун туш кьван себеб...
04-09-19


Рецензии