Мы сос таф ле ем горох с коп

Шо, j гороскопа ны ф каво?
А! ну, бы ж в Чыпурноj

Была деревня на болоте.
І называлась… Сухоj Бор.
І как vэ это пак страслося,
Шо осушылы j вэсь тоj мох…

Ну, j шо? О5 смыетысь моvня?
1 бо русь, другыj хохол зь.
І рускыj врізав нам по морды:
А ну, выгрібуj вэсь свіj лёх!

Ну, так от мы всі і vывёма вv:
Наjіхав турок, ліцьвінок,
Хахлів шэ більш прам розвылося.
Но вvэ з ныдавных екся пор.

От в том-то j сілы рvавы гозьдзі:
Колы ты выняв с кломні sось,
То ты ш ля другому выдро хоть
Повынён всунуты в сапог.

Так прыгучылы і слыпого,
А во шо ліпыть вам сцішок:
Ты думаj хоть, ек хтося в Польшчы,
Но втыкваj тыквы гарбузов.

Бо на якэjі хлопыць  мовы
Взев був явывся у ва Козк:
О-ёj! Да sо гэто с 7ёрко?!
Вvэ ны дае ля мні j цыцок!

Ха! Хто вот Сёмка тая в Коць!..
Да маты боvа прамо вvо v.
Бо Марс ваш дэ заліз – в Козь рог v.
Ну, а Юпітер вэсь саvvон.

2 градусы но в Рыбцы он
Всёго j заjмае до сіх пор зь.
Понылыj дід! Тосклыво всё!
Бо j восходяsыj знак…того.

А ты зробыв бы шось з зароj,
Колы шэ j вітру ны в хлывок
Ны вдуло какся у матрон?
О! На ганкы’ vэ вылывсь тоцьк.

Но дэнь був sось ны тоj.
Бо хто запышэ пацанёнк,
Ек татко влад хлібнув драsов:
Да, ну, пышы: чытвэр буф то!

///усё прыдлоЖанаЕ гондэ
Ведь Жанка выжбурнэ в гакно:
Да шо за знакы й чысла в Тігра!
Да ты Ж дурной савсём, арол!

Ну, трэга отлічатысь трохы
От фсекых стычых сцяганосц.
У нас е флаг сфой: сіня-жовт! Зылёнкы но ні скок сь


Рецензии